Het Eet Smakelijk-Magazine van september is uit!
September loopt op zijn einde en dat betekent dat de herfst zijn intrede heeft gedaan. Herfst betekent niet alleen kleurrijke natuur door de verkleurde bladeren, maar ook kleur op uw bord. In dit nummer van het Eet Smakelijk Magazine vertellen we u alles over ons nieuwe menu voor deze herfst en winter.
In de herfststemming met lekkere stamppotten
Zo staan er onder andere twee nieuwe stamppotten op het menu. Allereerst stamppot hete bliksem, geserveerd met een smaakvolle abdijbier-stoofschotel. Ook geniet u van een frisse snijbonenstamppot met luxe boeuf bourguignon. Beide stamppotten zijn speciaal samengesteld voor de kleine eter (350 gram).
Daarnaast kunt u als vanouds opwarmen met onze klassieke stamppotten: boerenkoolstamppot met rookworst, hutspot met hachee en zuurkoolstamppot met speklapjes. Ook de goed gevulde erwtensoep en bruine bonensoep staan weer voor u klaar. Alle specialiteiten zijn deze hele herfst en winter te bestellen.
Meer: voordeelpakkers, puzzels en cadeaus
Verder in het magazine: vertellen we alles over onze voordeelpakkers, puzzelt u weer voor een smakelijk cadeau en hebben we natuurlijk nog veel meer maaltijd inspiratie voor u! Lees het in het online magazine hieronder.
Heeft u een leuke tip, een goed idee of een inspirerend verhaal voor in ons magazine? Laat het weten. Stuur dan een e-mail naar manon@maaltijdservice.nl en wie weet leest u uw verhaal terug in de volgende editie!